Beskrivelse

Boomerang er et stort og smakfullt leilighetsanlegg som ligger i gangavstand til restauranter og stor matbutikk i nærsentrumet Tosmur. I byggets første etasje er det en egen fitness- og velværeavdeling, perfekt for rekreasjon og nytelse som inneholder boblebad og badstu. Ping pong bord, biljard og utvendig grillplass, det finnes også en lekeplass for de minste. Det er også en liten bar som er åpen om sommeren,

Bassenget er hele 300m2 og gjør uteområdet til en herlig oase.
ØSTRE STRAND: 600 m
LOKAL SENTRUM (TOSMUR): 300 m
BASSENG: JA
BARNEBASSENG: JA
AIRCONDITION: JA
EGEN SAFEBOKS: JA
RESTAURANT: 300
HEIS: JA
TRIMROM: JA
ANTALL ETASJER: 9
ANTALL LEILIGHETER: 54
VAKTHOLD: 24 t Vaktmester

Leiligheten: Smakfulle leilighet i 2. Etasje med kombinert stue/kjøkken, 2 soverom og to bad. Leilighetene ligger 2 etasje med utsikt til bassengområdet. Leiligheten går igjennom hele etasjen og på varme sommerdager er det bare åpne for naturlig lufting.  Soverommene er separate med store bad og gir en følelse av to leiligheter i en. Passer utmerket for 4-6 pers.  Boareal inkl. balkonger fra 122m2.

Vi har glasset inne deler av den ene verandaen, der står det en sofa som kan brukes til seng. Veranda på baksiden er glasset inn.

Vi har ekstra Internett og Norsk IPTV, I stua står det Samsung 48 tommer smart TV koblet topp mot internett. I stue nr 2 er det også et nyere Samsung smart TV med alle de Norske kanalene også masse betalings kanaler film og sport. Leiligheten er godt utstyrt etter norsk standard. Ute på terrassen er det en weber gassgrill.

Omgivelser: Det lokale Tosmur sentrum er innen gangavstand. Om man skulle ønske seg en tur til Alanya sentrum finnes det både buss går hver 20min.  og taxi er det bare å trykke på en knapp ved porten så er den der i løpet av 3-4min. Om man får lyst på litt sand mellom tærne og friskt hav er det ca 600 meter til stranden.

Fasiliteter

Oppvaskmaskin, Mikrobølgeovn, Vaskemaskin, Støvsuger, Aircondition, Ikke-røyk Safe, 2 store flatskjermer alle de norske kanalene, egen Internettilgang, Utendørs svømmebasseng Boblebad, Badstue, Balkong, terrasse, parkeringsplass, hagemøbler, solsenger

Avstander

Strand Tosmur:600 meter- Kleopatra stranda ca 6km.

Lekeplass 0 meter

Matbutikk 100 meter

Restaurant Tosmur sentrum 400 meter

Alanya Sentrum: 4 km

Oba Sentrum: 2km

Mahmuttlar: 8 km

Antalya flyplass: 140km, Alanya flyplass Gasipaza 35km

Transport til og fra flyplassen kan ordnes for en rimelig pris.